Fedezd fel a kockajátékok nagyszerű izgalmait!

A szerencsejátékok világát említve sok játékosnak először a nyerőgépek, illetve az olyan hagyományos játékok jutnak eszébe, mint a póker vagy a rulett. Pedig a valóságban a kockajátékok azok, amik talán a legnagyobb izgalmakat biztosítják. Éppen ezért, a játékosok is nagy szeretettel keresik ezeket az ajánlatokat, amikből szerencsére jó pár el is érhető.

Azon kívül pedig, hogy több típusa is van ennek a játéknak, különböző tétek mellett is kipróbálhatóak, hogy minden játékos megtalálja azokat, amiket a legjobbnak gondol a pénztárcájához mérten. 

Ebben a cikkben ezért is gondoltuk, hogy bemutatjuk a legnépszerűbb online dobókocka ajánlatokat, miközben hoztunk pár fontos infót is a kockás játékok világára vonatkozóan is, bízva abban, hogy meghozzuk vele a kedvedet a magyarok kedvenc játékának kipróbálására.

Maradj tehát velünk és tudj meg minden fontosat, amit tudnod érdemes a játékok kipróbálása előtt.

Az online kockajátékok áttekintése és bemutatása

A játékok között tehát óriási népszerűség övezi a kockás játékokat, amelyek új és profi játékosoknak egyaránt kiválóak. Azon felül ugyanis, hogy nagyszerű élményeket biztosítanak, óriási nyereményeket is bárki hazavihet velük, anélkül is, hogy bonyolult szabályokat kellene megértenie a játék kipróbálására érdekében. Ráadásul a játékosok nagy örömére külön kiemelendő, hogy kockajátékok az online kaszinókban általában nagy számban is érhetőek el, éppen ezért a felhasználók szinte válogatni is tudnak a lehetőségek közül. 

Sőt mi több, a legtöbb esetben bónuszokat és különböző extrákat is igényelhetnek a felhasználók, ha érdeklődnek ez iránt a játék iránt, ami sokat segíthet például az új játékosoknak abban, hogy elindulhassanak a kockás játékok nagyszerű és izgalmas világában. 

Éppen ezért, nehezen tudnánk bármi hátrányt említeni a kaszinó dobókocka játékkal kapcsolatban, miközben előnyöket hosszú listában is sorolhatnánk akár. Amíg ugyanis minden megvan bennük, amire szüksége van egy játékosnak a mai online szerencsejáték világában, még arra is lehetősége van a felhasználóknak, hogy élő osztó társaságában próbálják ki a szerencséjüket, amikor ezt a játékot használják.

A legnépszerűbb kockás játékok napjainkban Magyarországon

Az alábbiakban hoztunk egy listát a legnépszerűbb játékokról, hogy amennyiben magyar játékosként érdekel a lehetőség, de nem tudod milyen ajánlatok közül választhatsz, megismerhesd az ajánlatok krémjét.

Természetesen a lent felsorolt kaszinó kocka játékok mellett még több tízféle is elérhető, de, ha szeretnéd kipróbálni, hogy milyen is egy igazi kockás játék, ezeket érdemes először próbára tenned. Ezek ugyanis biztos, hogy nagyszerű élményeket biztosítanak, miközben a szabályokat sem nehéz megérteni. Így akkor is könnyen elboldogulhatsz velük, ha esetleg még teljesen új vagy a szerencsejátékok világában. 

Ne feledd viszont, hogy ezek a játékok nem próbálhatóak ki demó, ingyenes változatban, így mielőtt elindítanád őket, nézd meg jól, hogy biztosan kisebb tétek mellett próbáld ki először az ajánlatokat. A későbbiekben úgyis lesz még időd arra, hogy nagyobb pénz mellett játssz velük, amikor már az összes szabályt ismered rájuk vonatkozóan.

Craps

Ebben a játékban, ahogy a legtöbben is, voltaképpen nincs sokkal több feladatod annál, mint hogy el kell dobnod a kockákat és bízni a szerencsédben. Ráadásul, a legtöbb szerencsejátékkal ellentétben sokkal kisebb ház előnnyel számolhatsz a játékban, azaz, neked, mint játékosnak nagyobb esélyed van arra, hogy nyerni tudj. Azáltal pedig, hogy a játék alatt te irányíthatod az eseményeket a kockajátékok egy sokkal izgalmasabb formáját ismerheted majd meg. 

A játék alatt a célod, hogy megtippeld, hogy a dobott kocka milyen eredményt fog hozni, miközben a többi játékos is ugyanezt teszi, ha egy élő osztós Craps játékot próbálsz ki éppen. Tehát, egyszerűen csak el kell indítanod a játékot, meg kell határoznod egy tétet és rögzítened kell arra a számra, ami szerinted nyerő lesz a következő körben. 

Sic Bo

Ezt az online dobókocka játékot a hagyományos formájában 3 darab 6 oldalú dobókockával játsszák, a normál és az élő osztós játékok esetén is. A célod pedig nagyon egyszerű: meg kell jósolnod, hogy a játékban milyen számot fognak dobni. 

Mindazonáltal, nem csak egyszerűen számokra fogadhatsz, hanem ugyanúgy, mint a rulettjáték alatt, léteznek páros és páratlan, külső és belső tétek is. Ráadásul, véletlenszerű szorzók és extra bónuszok is elérhetőek a játékmenet alatt, amivel könnyen a többszörösére növelheted a nyereményedet.

Azután tehát, hogy a játékosok megtippelték hol fog megállni a kocka, az élő osztó feladata, hogy virtuális kockákat megrázza, majd a képernyőn pár másodpercen belül már látszani is fog az eredmény. A szorzók pedig az előre feltüntetett tábla alapján kerülnek kifizetésre, attól függően, hogy mit tippeltél és mi lett a játék végeredménye.

A játék során az alábbi tét típusokkal találkozhatsz:

 • Kicsi - nagy tét
 • Páratlan - páros tét
 • Összeg tét
 • Egyszeri tét
 • Dupla tét
 • Tripla tét
 • Bármilyen tripla tét
 • Kombináció

Yahtzee

A Yahtzee, vagy magyar nevén a kockapóker voltaképpen a póker és a kockajátékok egy különleges kombinációja. Bár, napjainkban több típusa is elérhető, voltaképpen a legtöbbnek ugyanaz a célja: Hogy az 5 körből álló játék alatt a legnagyobb számokat dobd ki a kocka segítségével, megelőzve az eredménnyel más játékok eredményét. 

Jó, ha tudod viszont, hogy a játék így teljes mértékben a szerencsére támaszkodik, ugyanis nincs arra lehetőséged, hogy előre megjósold, hogy milyen eredményeket fogsz dobni a következő körben, ahogy ráhatásod sincs arra, hogy másik milyen eredményt dobnak majd a játékban. Éppen ezért fontos, hogy csakis olyan tét mellett játssz, ami még belefér költés szempontjából, ugyanis amíg óriási nyereményeket szerezhetsz a játék alatt, addig ugyanannyi esélyed van veszíteni is a tippeknek köszönhetően. 

Dice póker

Ha pedig egy igazán egyszerű kockás játékot keresel, illetve, ha esetleg még teljesen új vagy a szerencsejátékok világában, a Dice póker nagyszerű választás lehet. Amíg ugyanis a fenti kockás játékok különböző szabályokkal rendelkeznek, amiket értened kell ahhoz, hogy profivá válj bennük, addig a Dice póker a lehető legegyszerűbben működik. 

Ez főleg azért is van így, mert nincsenek körök a játékban, minden játékment egy különálló kört jelent mindösszesen. A játék alatt minden dobásra öt speciálisan kialakított póker kockát dobnak el és minden kocka eredménye alapján öt pókerkártya alakul ki.

A kocka játék alatt 1-től 6-ig terjedő számokat jelző pontok szokásos elrendezése helyett ebben a játékban a kockák valójában póker kártyákat tartalmaznak. A póker kockákban található hat lap a 9, 10, bubi, dáma, király és ász szokott lenni. A hat lap mindegyike egy bizonyos kártyát képvisel, így például két 10-est dobva egy pár 10-est kaphatsz meg póker kézként. A cél pedig értelemszerűen az, hogy minél jobb póker kezet alakíts ki a játék alkalmával.

Lightning Dice

Ebben a játékban pedig összesen 3 dobókockával találkozhatsz, a feladatod pedig az, hogy megtippeld a három dobókocka összértékét. Mindazonáltal, a játékhoz tartozik egy kifizetési tábla is, hiszen vannak kombinációk, amelyek gyakrabban jelenhetnek meg, mint mások. Éppen ezért, vannak olyan fogadások a casino kocka játék alatt, amelyek nagyobb és vannak amelyek kisebb kifizetést biztosítanak majd számodra. 

Ráadásul, ezzel el is mondtuk a játék lényegét, így láthatod, hogy nem különösebben kell majd megerőltetned magad azért, hogy megértsd a szabályokat. Mindösszesen annyi a feladatod, hogy kiválasztod a játékot, megnézed a táblát és az alapján, hogy szerinted milyen eredmény fog kijönni meg kell tenned a tétjeidet. Ezután pedig már csak várnod kell, amíg a játék megmutatja az eredményt. 

A játék elérése az online kaszinókban

Ahhoz pedig, hogy elérhesd ezeket a játékokat főleg annyit kell tenned, hogy regisztrálsz egy online kaszinó weboldalán. Ahogy ugyanis ezt a fentiekben említettük, a kockajátékok nem játszhatóak befizetés nélkül, sőt mi több, általában magasabb tét mellett is érhetőek el, mint a normál játékok. Cserébe viszont nagyobb izgalmakra is számíthatsz, éppen ezért mindenképpen érdemes rajtuk kipróbálni a szerencsédet.

A feladatod tehát mindösszesen az, hogy megtaláld azt a kaszinót, ahol szívesen játszanál, ha pedig ezzel megvagy, már csak meg kell nézned, hogy milyen típusú ajánlatok közül választhatsz az online dobókocka világából.

Ha pedig biztos vagy benne, hogy ott szeretnél játszani, már csak el kell végezned egy regisztrációt és befizetést kell kezdeményezned a kaszinó felé és máris becsatlakozhatsz a játékosok közé, hogy kipróbáld a szerencsédet a legjobb kockás játékok ajánlatain. 

A kockás játékok általános szabályai

A játékok között tehát különböző változat is fellelhetőek, viszont általánosságban azt mondhatjuk, hogy a legjobb játék hasonló szabályokkal rendelkezik. Éppen ezért, azután, hogy megértetted a kockajátékok alapjait, nem kell különösebben félned attól, hogy nem fogod érteni a különböző játékokat. 

Általánosságban ugyanis azt mondhatjuk, hogy a célod az, hogy jól tippeld meg a különböző körök eredményeit, azaz, hogy a legnagyobbat dobj, vagy a lehető legközelebb add meg a számra vonatkozó tipped, ahhoz képest, hogy a dobott kockáknak mi lesz az eredménye. Ezenkívül természetesen a különböző játékok egyedi szabályokkal is rendelkezhetnek, de ha ezt már érted és elolvasod a játék részletes leírását, nem kell attól tartanod, hogy ne értenéd végül a szabályokat.

Gyakori kérdések

 • Hogyan találhatom meg a legjobb kockás játékokat?

  A legjobb kockajátékok megtalálásához érdemes egy minőségi online kaszinóban regisztrálnod, ahol a legtöbb lehetőség elérhető belőle.

 • Hogyan játszhatok valódi pénzért kockás játékkal?

  Ahhoz, hogy valódi pénz befizetése mellett játszhass egy kockás játékkal mindösszesen annyit kell tenned, hogy regisztrálsz egy kaszinóban és befizetést kezdeményezel felé.

 • A kockás játék véletlenszerű?

  Igen, a kockajátéknak egy alapvető szabálya, hogy a szerencsén múlik a legtöbb esetben.

 • Mennyit nyerhetek a kockás játékokkal?

  Játékonként nagyban eltérhet, hogy mennyit nyerhetsz, de a szorzónövelőknek köszönhetően akár több milliót is hazavihetsz.