A Legjobb Pragmatic play Kaszinók és Nyerőgépek Magyar Játékosoknak 2022

Top Pragmatic play Kaszinok 2022

flagA LEGJOBB PRAGMATIC PLAY KASZINOK

1

Boomerang

Értékelésünk

star star star star star
Kifizetés 95,1%
Kifizetési idő max 0-5 nap
Játékok 1500+
Bónusz 150,000 HUF + 200IP
Több információ
2

Energywin Kaszinó

Értékelésünk

star star star star star
Kifizetés 94,2%
Kifizetési idő max 0-5 nap
Játékok 1000+
Bónusz 200% Üdvözlő Bónuszt max 20.000Ft + 100 IP
Több információ
3

Wazamba Kaszinó

Értékelésünk

star star star star star
Kifizetés 94,1%
Kifizetési idő max 1-5 nap
Játékok 1800+
Bónusz 150 000 HUF + 200 IP
Több információ
4

20bet Kaszinó

Értékelésünk

star star star star star
Kifizetés 96,32%
Kifizetési idő max 1-5 nap
Játékok 2000+
Bónusz 100% akár akár 40 000 HUF + 120 IP
Több információ
5

Energy Kaszinó

Értékelésünk

star star star star star
Kifizetés 94,2%
8
Kifizetési idő max 0-5 nap
Játékok 1000+
Bónusz 200% Üdvözlő Bónuszt max 20.000Ft + 100 IP
Több információ

Az alábbi cikkből megismerheted, hogy hol találhatod meg a legjobb Pragmatic play kaszinókat. Az online szerencsejáték növekedésével néha érdemes összegezni, hogy bizonyos szolgáltatók hogyan is állnak és milyen szerepet töltenek be a területükön. A Pragmatic play kaszinók nagyszerű játékkínálatot és minőséget nyújtanak a játékosok részére. Amennyiben az elérhető legjobb Pragmatic play kaszinókat keresed, akkor érdemes egy pillantást vetned a következő blokkban listázott operátorokra.

A Pragmatic play játékszolgáltató általános ismertetője

A Pragmatic Play cég különféle témájú játékgépek fejlesztésére specializálódott, amelyek könnyen integrálhatók bármilyen online platformba. A játéklistájuk főként 5 tárcsás nyerőgépet tartalmaz, ami lehetővé teszi számukra a nyereményopciók széles skálájának megvalósítását a főjáték során, valamint további funkciókat, például ingyenes pörgetéseket és bónuszköröket. A nyerőgépeik számos témával rendelkeznek, hogy megfeleljenek a felhasználók preferenciáinak. A cég portfóliója folyamatosan bővül, és az új nyerőgépek gyakran egyedi bónuszlehetőségeket kínálnak. Vizuális effektusokkal integrálják a klasszikus nyeremény lehetőségeket a nyerőgép témájába, amelyek népszerűek a videojátékokon a felnőtt játékosok körében. A zökkenőmentes felület és a nyeremény lehetőségek bősége is vonzó a játékosok számára.

the-tipsy-tourist
tigers-claw
who-spun-it
good-girl-bad-girls
yak-yeti-and-roll

Top 5 Pragmatic play kaszinó nyerőgép

🎰 Queen of Atlantis

Atlantisz elsüllyedt birodalmának gazdagsága a tiéd, mert lehetőséged van a Queen of Atlantis 5x4-es, 1024 nyerő vonalas játék nyereményeinek megszerzésére. A királynő az összes tárcsán megjelenhet. Vadássz három vagy több gyöngy osztrigára, hogy kiváltsd az ingyenes pörgetéseket. Ha megtalálod a fekete gyöngyöt, szuper ingyenes pörgetéseket kapsz, amelyekben királynő szimbólumok kerülnek a tárcsákra. A gyöngy osztrigák értékesek, és még kettő közülük a Második Esély bónuszt is kiváltja, amelyben ingyenes vagy szuper ingyenes pörgetéseket használhatsz ki.

🎰 Big Bass Bonanza

Az online kaszinók a legjobb Pragmatic play nyerőgépekkel tutira felsorakoztatják a kínálatukban ezt a játék szoftvert. A Big Bass Bonanza nyerőgép a Pragmatic Play egyik újabb játéka, amely 2020 decemberében jelent meg. A játék 5×3-as rácsot, közepes volatilitást és 96,71%-os RTP-t tartalmaz. Ez azt jelenti, hogy a játékosoknak rengeteg lehetőségük lesz néhány nagyszerű funkcióval találkozni, beleértve az ingyenes pörgetéseket, a szórókat és a vadakat. Ez a horgászat témájú játék lehetővé teszi, hogy minden pörgetésnél tíz vonalat dobj, remélve, hogy elkaphatod a játék három speciális szimbólumának bármelyikét. A tekercsek átlátszóak, így olyan érzésed lesz, mintha egy rajzfilmszerű tenger alatti világban lennél. Ha a Big Bass Bonanzával játszol, esélyed lesz az eredeti tét 2100-szorosát megnyerni.

🎰 Wolf Gold

A Wolf Gold a Pragmatic Play egyik legnagyobb slágere. Ez a játék szabványos öt tárcsát és 25 nyerővonalat tartalmaz, és 2500-szoros maximális nyereményt kínál. A slot 2017 óta létezik, és egy évvel később elnyerte az év játéka díjat az MGA-tól. A Wolf Gold 96,01%-os RTP-vel rendelkezik, ami valamivel alacsonyabb, mint a Big Bass Bonanza esetében. Ennek ellenére elég magas ahhoz, hogy felkeltse a játékosok érdeklődését. Számos funkcióval is rendelkezik, amelyek közül a legfigyelemreméltóbb a pénzvisszaforgatás funkció. Nevezetesen, ha hat hold szimbólumot kapsz, korlátlan ingyenes pörgetést kapsz.

🎰 Great Rhino Megaways

A Great Rhino Megaways a Great Rhino gép továbbfejlesztett változata. Más Megaways játékokhoz hasonlóan ez is nagy volatilitást mutat. A Great Rhino Megaways hat tárcsát és 200 704 nyerési módot kínál. Mivel ennek a játéknak ilyen nagy a volatilitása, az ingyenes pörgetések rendkívül fontosak. Szerencsére a Great Rhino Megaways korlátlan nyereményszorzó ingyenes pörgetésekkel büszkélkedhet. A játék szavannai témát és kiváló minőségű grafikát tartalmaz. RTP-je 96,58%, és az angolon kívül 26 másik nyelven is elérhető.

🎰 The Catfather

A Pragmatic Play egyik régebbi játéka, a Catfather egy 3×5-ös nyerőgép kilenc nyerő vonallal. A játék 2016 februárjában jelent meg, de továbbra is kiváló minőségű grafikát és animációt kínál. Sok huncut macskával fogsz találkozni, amelyek segítenek nagy pontszámot elérni. A játék RTP-je lenyűgöző, 98,1% – ez a legmagasabb a Pragmatic Play portfóliójában. A Catfather néhány érdekes funkcióval rendelkezik, beleértve a vadakat és az ingyenes pörgetéseket. A véletlenszerűen halmozott vad funkció aktiválásával a tárcsákat több vad szimbólummal töltheted meg, és feloldhatod az ingyenes pörgetések funkciót. Ezután akár 25 pörgetést és 4-szeres szorzót kapsz.

A Pragmatic play játékai mobilon is játszhatók

Amennyiben többnyire csak a telefonodon lógsz, akkor jó hírünk van, hiszen a Pragmatic play játékokat okostelefonról is játszhatod. Ez azt jelenti, hogy a szoftverek teljes mértékben igazodnak a kijelződ méretéhez és tökéletes felhasználói élményben részesítenek.

Gyakori kérdések

🍒 Hol játszhatok a legjobb Pragmatic play nyerőgépekkel?

Erre számos lehetőséged van a megfelelő online operátorok felületein. Ezeket összegyűjtöttük számodra, hogy ne kelljen sokáig keresgélned. Böngészd át a fenti listát.

🍒 Játszhatok a Pragmatic play kaszinó felületeken ingyen?

A szolgáltató játékait többféle módban is játszhatod. Ez azt jelenti, hogy kockáztathatod a valódi kaszinó egyenleged valódi nyereményekért. Vagy pedig virtuális pénzen játszhatsz ingyen, semmit sem kockáztatva.

🍒 Hogyan manipulálhatók az Pragmatic play nyerőgépek?

A nyerőgépek manipulálására komoly programozói tudással rendelkező hekker csapatra lenne szükséged, ugyanis ezek a játékok csak online érhetők el. A régi fizikai gépek ellen kitalált trükkök már a múlté.

Hasonló Szolgáltatók