Sweet Bonanza Online Nyerőgép Játék

rating 5
5.0/5.0
Starburst
Exkluzív ajánlat
Starburst
Cashwin
100% akár 400000Ft + 50 IP

Kaszinók, ahol játszhatsz Sweet Bonanza

Cashwin kaszinó

rating 5

Bónusz 100% akár 400000Ft + 50 IP

ÉRTÉKELŐ OLVASÁSA

Spinaro

rating 5

Bónusz 100% akár 400000 HUF + 50 IP

ÉRTÉKELŐ OLVASÁSA

Powbet

rating 5

Bónusz 100% akár 150,000 Ft-ig + 200 IP

ÉRTÉKELŐ OLVASÁSA

Részletes Információk

Szolgáltató Pragmatic Play
Tárcsák 6
Nyerővonalak 20
Minimum tét €0.2
Maximum tét €100

A nyerőgép leírása és a Sweet Bonanza kaszinós játékélmény

A máltai stúdió kreatív zsenijei kiváló munkát végeztek a játék megtervezésében. Különösen szeretjük, ahogy a szemet gyönyörködtető édesség- és gyümölcs szimbólumok zuhannak egy 6x5-ös rácsra, nem pedig a hagyományos tárcsák pörgetése hív kalandra.

A Sweet Bonanza nyerőgép felülete és annak funkcionalitása

Bármennyire is nagyszerű a Tumble funkció, az ingyenes pörgetések funkció, amelyre a legnagyobb lendülettel fogsz rámenni, amikor online játszol a Sweet Bonanza nyerőgéppel. 10 ingyenes pörgetés feloldásához legalább négy nyalóka szóró szimbólumra van szükség. Érdemes azonban minél többel aktiválni a funkciót. Hiszen 2x, 4x vagy 80x tétet biztosít a funkció aktiválásához négy, öt vagy hat szóró szimbólum. A Sweet Bonanza értékelő csapatunkat kellemesen meglepte, hogy a Candy Bombs a rácsra zuhan, mielőtt felrobbanna. Minden édességbomba 2x és 100x közötti győzelem szorzóval jár. Több Candy Bomb szimbólum megszerzése kulcsfontosságú ahhoz, hogy közel kerülj a tét 21 175-szörösének megfelelő maximális kifizetéshez. Ennek az az oka, hogy a szorzókat összeadják, majd megszorozzák a nyert teljes összeggel. Ha még túl új számodra ez a játék, akkor tegyél vele próbát a Sweet Bonanza játék ingyen verziójában.

Összefoglalás és Sweet Bonanza játék vélemények

A Sweet Bonanza nyerőgép arról szól, hogy aktiváld az ingyenes pörgetések funkciót, és úgy érezd magad, mint egy gyerek az édességboltban. Az üzlet ablakán keresztül finom szimbólumok láthatók az alsó polcon, és négy izgalmas funkció a fenti polcon. A legfelső polcon észrevehető a rendkívül magas volatilitás és a 21 175-szörös tétpotenciál ebben a slotban.

Gyakori kérdések

🍒 Hogyan működik a Sweet Bonanza nyerőgép?

Pörgess úgy, mint egy normál játékgépben, csak ne lepődj meg, amikor az egy kupacban rejlő azonos szimbólumok felrobbannak és eltűnnek, majd újak kerülnek a helyükre, amikkel ismételten nyerhetsz.

🍒 Játszhatok a Sweet Bonanza nyerőgépen valódi pénzzel?

Valódi pénzzel csak valódi online kaszinóban tudsz játszani. Keress egy olyan Pragmatic Play kaszinót, ahol elérhető a játék, mert így tudsz csak igazi nyereményekért csatába szállni.

🍒 Van valamilyen Sweet Bonanza nyerőgép bónusz?

Egy ingyenes pörgetési funkció várja a nagyérdeműt. Ehhez 4 darab nyalóka szóró szimbólumot kell kipörgetned a tárcsákon. Ha ez megvan, akkor akár 10 pörgetést is kaphatsz. Ha ezeknél további édességbombákat pörgetsz, akkor ezek 2 vagy akár 100-szorosra is emelhetik a nyereményeket.